Branding

Ik geloof dat jij meer klanten kunt aantrekken als jij jezelf laat zien op een authentieke en professionele manier. Zoals je ongetwijfeld weet is het belangrijk om sterke beelden van jezelf te hebben. Voor je website, social media, en andere media-uitingen. 

Ik wil je daar met alle liefde mee helpen zodat jij impact kunt maken op potentiële klanten. Ik laat jou in je eigen kracht gaan staan en haal het beste in jou naar boven, waardoor jouw potentiële klant een connectie met jou voelt en graag met jou wil samenwerken.


personal Branding shoot

Voorafgaand aan de fotoshoot werd mijn haar en make-up heel mooi verzorgd door Mieke. Hierdoor werd ik juist meer mezelf en voelde ik ook meer kracht en moed om mooie foto's te maken. Door haar visie op fotografie weet Mieke precies de juiste setting te creëren. Alles komt samen in de beelden, die niet alleen een verhaal vertellen maar ook een gevoel overbrengen. De professionele begeleiding en manier van werken zorgen voor een ontspannen sfeer tijdens de fotoshoot. Sta je voor haar camera, dan ben je de mooiste versie van jezelf. Het resultaat van de fotoshoot is boven verwachting. Mieke combineert passie met inzicht en techniek voor het beste resultaat. Het contrast tussen de juiste hoeveelheid licht en schaduw en de composities zijn van hoog niveau.
Ik ben trots op de foto's en kan ze door de fijne variatie inzetten met een goed gevoel.

Sta je voor haar camera, dan ben je de mooiste versie van jezelf.

Andrea - Copywriter

Mieke heeft mijn nieuwe brandingfoto’s gemaakt. Ze had de perfecte locatie gezocht die helemaal matcht met de uitstraling van mijn bedrijf. Vervolgens heeft ze mijn haar en make-up verzorgd en hebben we uitgebreid de fotoshoot gedaan. Ze nam echt de tijd voor me en stelde mij erg op mijn gemak. Tijdens de shoot was er ruimte voor verschillende outfits en ik had zelf wat voorbeelden van foto’s die ik graag wilde hebben. Hier ging ze meteen mee aan de slag. Mieke is fijn om mee te shooten en ook nog eens erg gezellig!
Daarnaast heeft zij nog fijne mockup beelden geschoten die ik super goed kan gebruiken in mijn bedrijf.
Ik ben erg blij met het eindresultaat, dus zou haar zeker aanraden!

Mieke is fijn om mee te shooten en ook nog eens erg gezellig!

Jorinde - Branding expert

Zelf vind ik het altijd wat spannend om voor een camera te staan, en daardoor ook veel twijfels of ik dit moest gaan doen. Tijdens ons eerste gesprek voelde het gelijk al heel vertrouwd. Mieke luistert goed naar je wensen en ook was het heel gezellig! Ze ging voor mij op zoek naar een geschikte locatie, die super goed aansloot bij mijn bedrijf. Vervolgens was daar de dag van de fotoshoot. Wel wat zenuwen maar Mieke heeft mij erdoor heen gesleept. Ze begon eerst met mijn haar en make-up en heeft mij echt op mijn gemak gesteld. Tijdens de shoot gaf ze ook super goeie instructies. Wat zijn de foto’s fantastisch mooi geworden en wat ben ik onwijs blij!
Mieke ik wil je bedanken voor de super fijne dag en ik ben echt onwijs blij met de mooie en bijzondere foto’s.

Wat zijn de foto’s fantastisch mooi geworden en wat ben ik onwijs blij!

Lisa - Desinger

Op Terschelling heb ik een hele fijne fotoshoot gedaan met Mieke tijdens golden hour. 
We begonnen eerst met de haar en make-up styling! Ze is super professioneel en heeft veel kennis van zaken. 
Daarnaast is Mieke heel lief en creëert ze een hele fijne sfeer waardoor je je erg op je gemak voelt voor de camera. 
Ik ben super blij met het resultaat! 
Het is zeker een aanrader om bij haar een fotoshoot te doen!

Ik ben super blij met het resultaat!

Ezra -Eigenaresse Yogaschool

Ik heb een geweldige personal branding shoot gedaan bij Mieke! Ik ken Mieke al wat jaren en het moest er nu toch eens van komen. Super fijn dat ze het complete plaatje kan aanbieden. De haar en de make-up styling, en de manier van fotograferen, maken het resultaat fantastisch.  
Ik zou Mieke zeker aanraden als je mooie foto’s wil van jezelf! 
Dankjewel Mieke! X

Ik zou Mieke zeker aanraden als je mooie foto’s wil van jezelf! 

Kim -Eigenaresse Beautysalon

We plannen eerst een kennismakingsgesprek, dan bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Tijdens dit gesprek kunnen we elkaar ook meteen wat beter leren kennen. Als de klik er is en we samen gaan werken plannen we een datum in voor de branding shoot.
Samen gaan we op zoek naar een geschikte locatie. Hierbij kijk ik naar wat jij graag wilt uitstralen als persoon en bedrijf zodat de locatie daar haarfijn bij aansluit.

Voor de personal Branding shoot

VOLGENDE STAP

Op de dag van de fotoshoot kun je ervoor kiezen dat ik eerst jouw haar en make-up verzorg om er nog mooier uit te zien op de foto’s. Deze dag staat namelijk volledig in het teken van jou en jouw unieke schoonheid en expertise. Ik help jou met het uitkiezen van de kleding en begin dan ook met de kledingstyling voor de fotoshoot. 

Ik beloof je dat je versteld staat van jezelf en dat je zelfvertrouwen een ultieme boost krijgt!

Tijdens de personal Branding shoot

VOLGENDE STAP

Na de personal branding shoot ontvang je via de mail een persoonlijke link als resultaat met een serie van minimaal 60 gevarieerde foto’s, die jou kunnen helpen om je zakelijke doelen te behalen.
Hieruit kun jij je keuze maken naar aanleiding van het pakket dat je gekozen hebt.

Na de personal Branding shoot

Terug naar stap 1

Een branding shoot is super waardevol als jij jezelf wil profileren als professional en jezelf op een authentieke manier wilt laten zien aan potentiële klanten.

Werkwijze

KIM

Lisa

Jorinde

Lieke

Portfolio

Capture the authenticity and power of women
Lieke
Jorinde
Lisa
Kim

Mogelijkheid om uit te breiden naar grotere pakketten

Incl. 15 digitale bestanden voor website / social media

2 kledingsets

Shoot van +/- 1,5 uur op locatie

€ 347 euro 

Investering

*excl. BTW haar/visagie, locatie huur, reis en parkeerkosten

Brainstorm gesprek & styling advies

versturen

boek je branding shoot

ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!