Boudoir

Ik geloof dat elke vrouw zeker kan zijn over wie ze is. 
Dat ze van zichzelf mag houden zoals ze is. Voel jij je soms onzeker over bepaalde dingen en ben je er aan toe dit los te laten en 100% voor jezelf te kiezen en van jezelf te houden?
Een boudoir shoot is super waardevol als jij jouw zelfvertrouwen een enorme boost wilt geven! En als je toe bent aan een waardevolle ervaring die volledig in het teken staat van jou en jouw unieke kracht en schoonheid.

classy boudoir shoot

Vanaf het eerste contact had ik een prettig gevoel bij Mieke. Ze luistert naar je wensen, is laagdrempelig en relaxed en straalt met alles uit: ‘het komt wel goed’. Hoewel ik mezelf niet bepaald fotogeniek vind, zit ik normaal gesproken best lekker in m’n vel. Maar toen ik in januari m’n boudoir shoot met Mieke had, zat ik middenin een burn-out. Fysiek en mentaal niet echt op m’n best dus en daardoor ook best onzeker. In de voorbereidingen en op de dag zelf hield Mieke hier supergoed rekening mee; ze stelde me gerust en probeerde aan te sluiten bij wat ik nodig had. Ik voelde me al snel gerustgesteld en beter nog; na de eerste paar foto’s voelde ik me echt supermooi!
Ik gun echt elke vrouw zo’n ervaring!

Ik voelde me supermooi!

Thirza

Mieke straalt een soort van kalmte en rust uit, waardoor je je gelijk op je gemak voelt bij haar. Na eerst uitgebreid aan tafel te hebben gezeten met een bakje koffie, was het tijd voor mijn haar en make-up. Alleen dat al was een VIP gevoel! Ze bespreekt alles wat ze doet en vraagt constant goedkeuring, dus als iets niet goed voelt, gebeurt het ook niet. Heel fijn! Precies hetzelfde weet ze te doen tijdens het maken van de foto’s. De eerste foto’s zijn natuurlijk super ongemakkelijk, sta je daar in je lingerie voor iemand anders… 
Maar ze praat je door alle poses heen en laat, zeker in het begin, constant de foto’s zien die ze van je gemaakt heeft. En wauw, als je jezelf dan op dat schermpje ziet, voel je je ineens een supermodel! Ben ik dat echt? Ja zeker! 

Ben ik dat echt? Ja zeker! 

Lindy

Op de dag zelf was ik toch stiekem wel wat zenuwachtig maar dat was eigenlijk al weg zodra Mieke binnen stapte.
Wat een ontspannen en gemoedelijke sfeer brengt zij met zich mee! Na een gezellig praatje en wat drinken begonnen we met de haarstyling en make-up. Mieke kijkt heel goed naar wat bij jou past, zodat je op de foto komt te staan zoals je bent en zoals jij dat wilt. Ook het maken van de foto's was ontzettend gezellig en ontspannen. Totaal geen druk. Ze neemt de tijd voor je en zoekt de beste plekjes uit met het juiste licht.
Ik ben echt ontzettend blij met het resultaat! Mieke, enorm bedankt voor deze fantastische ervaring en het geweldige resultaat. Echt een aanrader!”

Wat een ontspannen en gemoedelijke sfeer brengt zij met zich mee!

Birgit

Eerst samen een kopje thee gedronken en het bleek dat we al snel een klik hadden en Mieke had veel begrip voor mijn verhaal. Ze heeft mijn haar prachtig in de krul gestyled, en mijn make-up verzorgd waardoor mijn ogen er nog mooier uit sprongen. Mieke liet mij al snel de eerste foto's zien en daardoor werd ik meteen minder nerveus.
Ik stond versteld dat er zulke mooie foto's van mij gemaakt konden worden, Mieke gaf tijdens het fotograferen hele fijne aanwijzingen. Ik was helemaal op mijn gemak en dit is te zien in het eind resultaat. Ik ben zo blij met het eindresultaat lieve Mieke! Dank je wel dat je dit voor mij hebt willen doen, dat je er zo'n mooi album van hebt gemaakt en dat ik weer een stukje meer zelfvertrouwen van je heb gekregen.

Ik ben zo blij met het eindresultaat lieve Mieke!

Liselotte

“Je gaat toch niet in je lingerie op de foto? Wel dus! Toen ik een aantal bekenden vertelde over mijn geplande boudoir shoot, keken er een aantal verbaasd op. Het idee van poseren in lingerie of weinig kleding zorgt soms voor misvattingen. Maar het draait hier om jezelf zijn, prachtig zijn zoals jij bent en je vrouwelijker voelen dan ooit. Het is niet ordinair,  het heeft klasse! Alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Daarnaast was het enorm fijn samenwerken door goede communicatie. Mieke had haar ideeën en ik mijn wensen, we begrepen elkaar. Er wordt enorm goed geluisterd door Mieke en ze geeft je een comfortabel gevoel tijdens het shooten. Wanneer het eindresultaat onder ogen kwam was ik meer dan tevreden. Dit gun ik iedere vrouw! Het was puur.”

Mieke geeft je een comfortabel gevoel tijdens het shooten.

Mandy

VOLGENDE STAP

Na jouw aanvraag plannen we allereerst een kennismakingsgesprek in. Hier leg ik je al het één en ander uit en kun je mij specifieke vragen stellen als je die hebt.
Als de klik er is, plannen wij samen een shootdag in. De tip van mij is dat je de boudoir shoot het beste kunt plannen op een dag dat je lekker vrij bent, of in ieder geval geen drukke activiteiten gaat doen.
Het is natuurlijk superleuk om ’s avonds bijvoorbeeld een diner of feestje op de planning te hebben staan, omdat je nu toch al helemaal mooi gestyled bent deze dag.

Voor de boudoir shoot

VOLGENDE STAP

Op de dag van de fotoshoot word je lekker in de watten gelegd en deze dag staat volledig in het teken van jou en jouw unieke schoonheid! De fotoshoot vindt plaats op locatie, in de meeste gevallen bij jouw thuis. Deze omgeving is voor jou helemaal vertrouwd en zo blijf je ook dichtbij jezelf. Iets wat je op de foto’s terug zal zien.
Is het bij jouw thuis niet geschikt, dan zoeken we een andere locatie. Sommige dames boeken bijvoorbeeld een tof
boutique hotel of we doen de fotoshoot in de natuur. Dat is helemaal aan jou.


Voordat de daadwerkelijke boudoir shoot begint, start ik eerst met het verzorgen van jouw styling. Ik ga je haar mooi stylen en verzorg je make-up. Ook kijken we samen naar kledingsets en lingerie, die je aan wilt tijdens de shoot.

Dan beginnen we met de boudoir shoot. Zoals je wellicht al gezien hebt, kenmerkt mijn stijl zich als classy en warm. De foto’s moeten dus juist niet ordinair overkomen, maar juist jouw unieke schoonheid laten zien op een authentieke en mooie manier. Dat is mijn visie op mooie boudoir fotografie!
Tijdens de fotoshoot nemen we uitgebreid de tijd. Je kunt dus ook verschillende setjes aan doen.
De sessie inclusief haarstyling en make-up zal tussen 2,5 – 3,5 uur duren. 

Ik beloof je dat je versteld staat van jezelf en dat je zelfvertrouwen een ultieme boost krijgt!

Tijdens de boudoir shoot

Terug naar stap 1

Bij een boudoir shoot werk ik met prints. Ik geloof namelijk dat je een boudoir shoot niet elk jaar doet, zou ik leuk vinden hoor. Maar deze shoot boek je op een moment in je leven dat je er klaar voor bent om jezelf te laten zien. Iedereen heeft zijn eigen moment, het kan zijn voor je 30e verjaardag, voordat je moeder wilt worden, of als je zwanger bent, of als je kids de deur uit zijn. Het is een moment dat jij belangrijk vindt! Daarom is het eindresultaat, jouw foto’s als prints, het belangrijkste. 

Ik wil dat je deze koestert en dat je het gevoel blijft ervaren als je de foto’s in je handen hebt of als je er naar kijkt omdat je ze elke dag ziet.

Bij de fotoshoot kun je extra producten bestellen om jouw mooiste foto’s voor altijd te kunnen displayen en ervan kunnen genieten. 

Na de boudoir shoot

Een boudoir shoot is super waardevol als jij jouw zelfvertrouwen een enorme boost wilt geven! En als je toe bent aan een waardevolle ervaring die volledig in het teken staat van jou en jouw unieke kracht en schoonheid.

Werkwijze

Indoor boudoir
Outdoor boudoir
Pregnancy boudoir

Mogelijkheid om een boutique bewaar box, 
prints of een album bij te bestellen

2 digitale foto bestanden in hoge resolutie

Inclusief haar & make-up styling

Shootdag van +/- 2,5 - 3,5 uur

€ 399 euro

Investering

*excl. eventuele locatie huur, reis en parkeerkosten

versturen

boek je boudoir shoot

ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!