Dit is een cadeau waar iedereen blij van wordt! Het enige wat namelijk meer waard wordt hoe ouder het wordt zijn foto's, tastbare herinneringen. Daarom is dit een heel bijzonder cadeau om dit jaar onder de boom te leggen!
Zie hieronder mijn aanbod. Wil je de fotoshoot keuze over laten aan de ontvanger, kan dit natuurlijk.
Ik wens je alvast super veel plezier met geven!



Super leuk dat je jouw geliefde wil verrassen met een fotoshoot cadeau-bon!

Bestel hier jouw cadeaubon!

"Embrace the uncertainty and enjoy
 the beauty of becoming"

Boudoir

Ik geloof dat elke vrouw zeker kan zijn over wie ze is! Dat ze van zichzelf mag houden zoals ze is.
Voel jij je soms onzeker over bepaalde dingen en ben je er aan toe dit los te laten en 100% voor jezelf te kiezen en van jezelf te houden?
Dan ga ik jou daar met alle liefde mee helpen.
Samen gaan wij een dag aan de slag om dit vorm te geven.
Deze dag laat jij je in de watten leggen.
Deze dag staat volledig in het teken van jou en jouw unieke schoonheid.
Ik beloof je dat je versteld staat van jezelf en dat je zelfvertrouwen een ultieme boost krijgt tijdens een boudoir shoot.


classy – intiem – PUUR

Branding

Ik geloof dat jij meer klanten kunt aantrekken als jij jezelf laat zien op een authentieke en professionele manier. Zoals je ongetwijfeld weet is het belangrijk om sterke beelden van jezelf te hebben. Voor je website, social media, en andere media-uitingen. 
Ik wil je daar met alle liefde mee helpen zodat jij impact kunt maken op potentiële klanten. Ik laat jou in je eigen kracht gaan staan en haal het beste in jou naar boven, waardoor jouw potentiële klant een connectie met jou voelt en graag met jou wil samenwerken.

professioneel – authentiek – sfeervol

Het enige wat meer waard wordt naarmate de tijd verstrijkt, zijn foto's.
Dit zijn de tastbare herinneringen.
Alle clichés zijn wat dat betreft waar. Onze kinderen worden groot en veranderen zo snel. Deze liefdevolle genietmomentjes wil je toch voor altijd koesteren? Met een motherhood fotoshoot leg ik deze waardevolle momenten voor je vast en heb je voor altijd deze fijne herinneringen.
Dit gun ik elke moeder sinds ik zelf ervaar hoe snel het gaat.

Motherhood – family – COUPLE

Lifestyle

ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!

Contact

Thirza

Vanaf het eerste contact had ik een prettig gevoel bij Mieke. Ze luistert naar je wensen, is laagdrempelig en relaxed en straalt met alles uit: ‘het komt wel goed’.
Hoewel ik mezelf niet bepaald fotogeniek vind, zit ik normaal gesproken best lekker in m’n vel. Maar toen ik in januari m’n boudoir shoot met Mieke had, zat ik middenin een burn-out. Fysiek en mentaal niet echt op m’n best dus en daardoor ook best onzeker. In de voorbereidingen en op de dag zelf hield Mieke hier supergoed rekening mee; ze stelde me gerust en probeerde aan te sluiten bij wat ik nodig had. Ik voelde me al snel gerustgesteld en beter nog; na de eerste paar foto’s voelde ik me echt supermooi! Ik gun echt elke vrouw zo’n ervaring!

Ik voelde me supermooi!

Reviews

Op de dag zelf was ik toch stiekem wel wat zenuwachtig maar dat was eigenlijk al weg zodra Mieke binnen stapte. Wat een ontspannen en gemoedelijke sfeer brengt zij met zich mee! Na een gezellig praatje en wat drinken begonnen we met de haarstyling en make-up. Mieke kijkt heel goed naar wat bij jou past, zodat je op de foto komt te staan zoals je bent en zoals jij dat wilt. Ook het maken van de foto's was ontzettend gezellig en ontspannen. Totaal geen druk. Ze neemt de tijd voor je en zoekt de beste plekjes uit met het juiste licht. Ik ben echt ontzettend blij met het resultaat!
Mieke, enorm bedankt voor deze fantastische ervaring en het geweldige resultaat.
Echt een aanrader!

Het was ontzettend gezellig en ontspannen.

Reviews
Brigit

Poseren in lingerie, waarbij je je zelfverzekerd en op je gemak voelt. En vooral ook mooi, een betere versie van jezelf door anders opgemaakt te worden dan normaal. Mieke heeft mij me op mijn allermooist laten voelen en heeft te tijd genomen om het concept door te nemen die goed paste bij mijn visie en comfort level.
De voorbereidingen waren al een cadeautje op zich. Mijn haar werd gestyled op een manier die je het liefst elke dag zou willen creëren. Maar juist dat het met een speciale reden werd gedaan kon ik enorm genieten van het moment. 
De aanwijzingen tijdens het poseren waren comfortabel en wenselijk.
Mieke heeft een eindresultaat in haar hoofd die meteen in beeld omgezet wordt. 
Een aanrader voor elke vrouw om een keer te doen.

Ik voelde me zelfverzekerd!

Reviews
Andrea

Op Terschelling heb ik een hele fijne fotoshoot gedaan met Mieke tijdens golden hour. 
We begonnen eerst met de haar en make-up styling! Ze is super professioneel en heeft veel kennis van zaken. 
Daarnaast is Mieke heel lief en creëert ze een hele fijne sfeer waardoor je je erg op je gemak voelt voor de camera. 
Ik ben super blij met het resultaat! 
Het is zeker een aanrader om bij haar een fotoshoot te doen!

Ze is super professioneel en heeft veel kennis van zaken. 

Reviews
Ezra

En wauw, als je jezelf dan op dat schermpje ziet, voel je je ineens een supermodel! Ben ik dat echt? Ja zeker! Het eindresultaat is fantastisch! Ik kan echt niet geloven dat ik de persoon ben op de foto’s, zo mooi gedaan! Het album is weliswaar een cadeau voor mijn man, maar inmiddels heeft hij het al vol trots aan meerdere mensen laten zien en staat het album in onze woonkamer midden op de tafel. Iedere dag kijk ook ik er weer even in en iedere keer groeit mijn zelfvertrouwen een stukje mee. Zoals Mieke iemand op de foto weet vast te leggen, is zo vrouwelijk, elegant en met maar een subtiel stukje huid of lingerie. Ze is een fantastische fotograaf. Eentje met enorm veel talent en inzicht, maar ook met ontzettend veel inlevingsvermogen en dat maakt haar juist zo’n bijzonder en mooi mens.”

Ben ik dat echt? Ja zeker! 

Reviews
Lindy

Tijdens het haar en make-up gedeelte van de dag nam Mieke de tijd om te kletsen en elkaar wat beter te leren kennen. We hadden telefonisch natuurlijk al wat contact gehad, maar Mieke nam de tijd om nog wat inspiratie foto's en opties voor de fotoshoot door te nemen. 
Hierdoor voelde ik me steeds meer op mijn gemak en wist ik zeker dat we op één lijn zaten voor de shoot! Toen was het moment daar, het blijft toch wat gek om bij iemand die je net kent je kleren uit te trekken. 
Gelukkig was ik na de eerste paar foto's al helemaal ontspannen. Mieke geeft je veel duidelijke aanwijzingen en laat je ook steeds weten dat je het helemaal goed doet! Echt een aanrader voor iedereen die zichzelf op een bijzondere manier wil laten vastleggen!

Echt een aanrader!

Reviews
Susan