Ik ben een buitenmens, houd van wandelen met de hond en ben geobsedeerd door reizen!

Hi! Ik ben Mieke, 33 jaar, 11 jaar getrouwd met Bram en trotse moeder van een heerlijk meisje van 2. Ik ben een echte levensgenieter, ik houd van avontuur, ik wandel veel met onze lieve hond, houd van een wijntje en het geluk vieren met vrienden. Graag leg ik veel van deze geluksmomentjes dan ook vast. Dit begon al vroeger op school, ik had 9 van de 10 keer wel een cameraatje mee om foto's te maken.
Ik heb al veel mogen zien van de wereld maar reizen is en blijft een grote passie! Voor de rust en de ruimte zijn wij een aantal jaar geleden vanuit het drukke westen verhuisd naar het mooie rustige Drenthe.
Hier heb ik nog geen moment spijt van gehad en woon er dan ook met veel plezier.

AVONTURIER, DIERENLIEFHEBBER, LEVENSGENIETER, GEOBSEDEERD DOOR REIZEN

Hi, ik ben Mieke

Over mij

Alle clichés zijn wat dat betreft waar! Ze worden groot en veranderen zo snel. Deze liefdevolle genietmomentjes wil je voor altijd koesteren. Met een motherhood fotoshoot leg ik deze waardevolle momenten voor je vast en heb je voor altijd deze fijne herinneringen. Dit gun ik elke moeder sinds ik zelf ervaar hoe snel het gaat!

Nadat ik zelf moeder ben geworden ben ik zeker veranderd! Opeens ben je verantwoordelijk voor zo’n lief klein mini mensje.
Op dat moment sta je zelf niet meer op nummer één, maar je kind. Mij heeft het me echt een zekerder gevoel gegeven en vooral een super dankbaar gevoel! Als het je even een dag niet mee zit, hoef je enkel de lach van je kind maar te zien en je voelt je weer gelukkig.

Let's talk about Motherhood

AUSTRALIË

egypte

spanje

costa rica 

lapland

Inmiddels hebben we al veel reizen mogen maken! Het begon toen ik op mijn 18e na mijn havo een jaar op reis ging naar Australië, Nieuw Zeeland en Zuid-Oost Azië, hierna was ik besmet met het reisvirus en wilde ik alleen maar meer van de wereld zien. Hiernaast zomaar wat highlights van waar ik geweest ben.
Sinds de zomer van 2021 hebben we een camper gekocht en reizen de wereld rond! Dat is zo'n geweldige ervaring om mee te maken als gezin.
Heb jij een toffe reiservaring?

Our Travels

new zeeland

argentiniË

panama 

Nicaragua

portugal

italiË

KroatiË

frankrijk

zwitserland

Thailand

Laos

viËtnam

cambodja

Turkije

braziliË

uraguay

griekenland

Website Assets-Arch Outline

Dat is echt iets waar je de ultieme vrijheid mee ervaart. Ik geniet er het allermeeste van om gewoon op de bonnefooi te gaan rijden, natuurlijk een grove route bijdehand.
Maar gewoon rijden en we zien wel waar we terechtkomen! Dan kom je op de allermooiste plekken op de wereld!

De wereld rondreizen

Mijn leven is het allermeest verrijkt met de geboorte van onze dochter.
Als ik me eens even niet zo lekker in mijn vel voel, hoef ik maar naar haar vrolijke snoetje te kijken en dan voel ik me meteen weer gelukkig!
"The most magical moment in my life is that I become a mom!"


onze dochter, zamira

Waar ik blij van word

leer me kennen

Ik kijk ernaar uit om jou te leren kennen.